Voor Mediators

U bent mediator?
Dé Arbeidsmediators BV streeft naar behoud van een solide landelijk netwerk van goede, gekwalificeerde arbeidsmediators die snel, professioneel en accuraat inzetbaar zijn in opdracht en uit naam van onze organisatie. Daarom zijn wij continue op zoek naar gedreven, gepassioneerde en ervaren arbeidsmediators die onze visie en missie delen.

U heeft tenminste 5 jaar aantoonbare, echte ervaring als arbeidsmediator waarbij u zich in ruime mate bezighoudt met arbeidsmediations; 
u bent ingeschreven in het MfN-register en voldoet aan de daar gestelde kwaliteitseisen waaronder die van Peerreview en Permanente Educatie; 
u bent bereid om een bijdrage te leveren aan de verdere ontwikkeling en professionalisering van onze organisatie;
u beschikt over een netwerk wat past bij het werk van Dé Arbeidsmediators of u bent bereid om een succesvolle bijdrage te leveren in aquisitie-activiteiten van Dé Arbeidsmediators;dan vinden wij het een prima idee als u contact met ons opneemt om de mogelijkheden van een samenwerking persoonlijk te bespreken. 

Belt u daarvoor met ons hoofdkantoor op nummer 085 - 273 23 10 of meld uw gemotiveerde belangstelling via info@dearbeidsmediators.nl.